:

:

TV Most

clock

Septembar 27, 2020   18:37

0

155

SNS Vojvodine osudila napade na Andreja Vučića i Miloša Vučevića

Srpska napredna stranka Vojvodine najoštrije je osudila skandalozne napade okorelog lažova i kriminalca Borislava Novakovića na Andreja Vučića i Miloša Vučevića.

"Andrej Vučić se  predstavnicima bivše vlasti u Novom Sadu zamerio samo zbog srodstva sa predsednikom Srbije, zbog čega je uvek meta za salve uvreda i laži, kojima bi želeli da pokriju svoje kriminalno političko nasleđe, dok Vučeviću ne mogu da oproste činjenicu da je voljom naroda treći put izabran za gradonačelnika Novog Sada, o čemu propali političar Novaković može samo da mašta", navodi se u saopštenju.

U saopštenju SNS Vojvodine dodaje se da "po lopovluku nadaleko čuven, Bora Solunac postao je prilično nervozan zbog činjenice da je u potpunosti izguran na marginu političkog života srpske Atine, zbog čega mu osim laganja i pokušaja da izmišljotinama skrene pažnju na sebe, nije preostalo ništa drugo".

"Pošto ga narod više neće, čovek sa teškom  kriminalnom prošlošću, u pokušaju da se vrati  na političku scenu pribegava gnusnim lažima i niskim napadima na političke neistomišljenike, ali i njihove porodice ispisujući gnusnim napadima nove priloge za istoriju sopstvenog beščašća. To što Novaković vređa Andreja Vučića samo zato što je brat njegove prave mete predsednika Srbije Aleksandra Vučića i to što napada Miloša Vučevića, jer kipti od besa što više nije na mestu gradonačelnika i što više nikada neće biti, ne može nikada da zaseni sav lopovluk i kriminal koji je bio i ostao glavno obeležje žute vlasti u Novom Sadu. 

Do koje mere se  Novaković bahati i ponaša kao neko za koga ne važe pravila koja poštuju svi građani Srbije, svedoči i to što misli da za razliku od svih građana Srbije, ne mora da nosi ličnu kartu, iako je to zakonska obaveza, ali i to  što misli da je nedodirljiv i da policija ne sme ni da ga legitimiše, kao što je hiljadu puta legitimisala aktiviste Srpske napredne stranke", ocenjuje SNS Vojvodine. 

"A to što laže da je priveden samo svedoči o jeftinom pokušaju da od sebe napravi tobožnju žrtvu vlasti. Naravno da mu ne uspeva, jer ga je narod odavno i prozreo i prezreo.I na kraju, da zaključimo, Novaković jeste žrtva, ali samo svoje propale politike, bahatosti, bezidejnosti i pripadništva kvazipolitičkoj grupaciji, čiji je jedini program mržnja  i vređanje porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića", stoji na kraju saopštenja SNS Vojvodine.   

Izvor: TV Most, saopštenje

SNS Vojvodineosuda
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva