:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Oktobar 22, 2020   21:23

0

36

SNS: Za SSP bojkot uspeo, jer su sakrili izborni poraz

Srpska napredna stranka ocenila je večeras da je za Stranku slobode i pravde uspeh bojkota u tome što su uspeli da sakriju fijasko zbog izbornog poraza i da se besmisao njihovog postojanja ogleda u čestitkama koje stižu zbog bojkota.

 

Kako SNS navodi u saopštenju, "za Đilasovce uspeh bojkota je u tome što su uspeli da odlože svoju blamažu zbog izbornog poraza, jer ne bi bili sposobni ni cenzus od tri odsto da pređu".
SNS dodaje i da kako je svojevremeno menjao izborne uslove da bi postao gradonačelnik, tako sada Dragan Đilas pokušava da napravi kombinatoriku kada će koji izbori biti odražavani.
"Sve što Đilas radi ima za cilj da po svaku cenu izbegne volju građana, jer mu je jasno da Aleksandra Vučića ne može da pobedi, pa se sve nada da će neko drugi, a ne građani Srbije, odlučivati ko će biti na vlasti", navodi SNS.
Oni napominju da građani Srbije nisu zaboravili lopovluke i mahinacije koje se vezuju za imena tog saveza od Đilasa, preko Vuka Jeremića, do Tadića, Boška Obradovića.
"Baš zato građani odlično znaju da Aleksandar Vučić brine o interesima Srbije, a da svita oko Đilasa gleda samo lični interes", zaključuje SNS u saopštenju.
SSP je prethodno ocenila da je bojkot izbora "potpuno uspeo" i ističu da je potrebno razdvojiti predsedničke i parlamentarne od lokalnih, pokrajinskih i izbora za skupštinu grada Beograda.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?