:

:

TV Most

clock

Februar 11, 2016   12:05

0

120

SNS:DS građanima nudi lažne afere i ružnu prošlost

SNS Beograda u saopštenju podseća Balšu Božovića da jedina hajka koja se vodi, jeste ona koju Demokratska stranka vodi protiv Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića.

U prilog tome govore brojne izmišljene afere lidera DS, od navodnog prisluškivanja do lažnog grafita, navodi se u saopštenju.

Funkcioneri DS-a, uključujući i Balšu Božovića, se usuđuju da traže raspisivanje bilo kakvih izbora, a Vojvodinu drže kao „taoca“ sa svega šest odsto podrške građana.

Pored fabrikovanih afera, Demokratska stranka građanima nudi ružnu prošlost, tokom koje su građani opljačkani, a bankovni računi demokrata višestruko uvećani.

"Podsećamo na sve „projekte“ DS-a, od rekonstrukcije Bulevara kralja Aleksandra, gde su Beograđani ojađeni za 650 miliona dinara, preko „kula od kartona“ poput Replike Terazija zbog koje je budžet Beograda oštećen za 114 miliona, do famoznih podzemnih kontejnera, kroz koje su građani propadali kao i njihovih 170 miliona dinara", navodi SNS.

Ne smemo zaboraviti ni „demokratsko“ ulaganje u dečija igrališta tj. Pazl grad, koji je sagrađen bez građevinske dozvole, zbog čega su Beograđani ostali uskraćeni za 30 miliona dinara.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva