:

:

TV Most

clock

Septembar 27, 2019   14:58

0

184

Socijalisti MItrovice uz Srpsku listu

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije u Kosovskoj Mitrovici doneo je na današnjoj sednici Odluku o formiranju opštinskog izbornog štaba povodom organizovanja vanrednih parlamentarnih izbora na Kosovu i Metohiji. 

"Kako Socijalistička partija Srbije učestvuje u vlasti sa Srpskom Naprednom Strankom na svim nivoima, tako i naš Opštinski odbor zajedno sa koalicionim partnerom na lokalu participira i sastavni je deo Srpske liste, jedinog političkog subjekta na prostoru Kosova i Metohije iza koje snažno stoji Predsednik Aleksandar Vučić,  Prvi Potpredesnik Vlade i Ministar inostranih poslov Ivica Dačić kao i cela Vlada Republike Srbije, koji svakodnevno ulaže nadljudske napore da smanji broj zemalja koje su priznale tzv. ,,Nezavisno Kosovo“", stoji u saopštenju socijalista Mitrovice. 

Kako se navodi, "Mitrovački socijalisti su uvek kao i do sada opredeljeni za politiku mira, kompromisa, vladavine prava, dijaloga i jednakosti".

Opštinski odbor SPS u Kosovskoj Mittrovici pozvao je sve mitrovačke socijaliste da 6. oktobra masovno izađu na izbore i pokažu jedinstvo i dokažu da odavde nema nazad.

"Ubeđeni u apsolutnu pobedu Srpske liste stojimo kao čvrst garant budućeg ostanka i opstanka srpskog naroda na Kosovu i Metohiji".

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMOO SPS Kosovska MitrovicaSrpska lista
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva