:

:

TV Most

Foto: Beta, arhiva

clock

Avgust 06, 2019   11:58

0

366

Specijalci pretresali kuću Ristića zbog divlje svinje!

Specijalna kosovska policija završila je oko 11 časova pretres u selu Korminjane, u kući odbornika u Skupštini opštine Ranilug Ivana Ristića. 

"Pretres je trajao puna tri časa i policajci su tek oko 11 časova napustili moje imanje", izjavio je za Puls Ivan Ristić.

Po njegovim rečima, jutros oko osam časova pojavila se grupa  kosovskih specijalnih policajaca naoružana dugim cevima koja je na njegovom imanju tražila divlje svinje.  Ristić, koji je član lokalnog lovačkog udruženja, odveo ih je u gater  udaljen 200 metara od njegove kuće gde se svinje nalaze.

"Jedna od divljih svinja je suprasna i namera mi je da prasiće kasnije pustim u šumu, odnosno lovište", kaže Ristić.

Na njegovo pitanje policiji, zašto su, posle obilaska gatera pretresali i njegovu porodičnu kuću, Ristić kaže da nije dobio nikakav odgovor, ali da misli da su tražili oružje koje on, kako tvrdi, i ne poseduje.

Policija je nakon pretresa napustila Korminjane, ali je i najavila da će se nakon dva časa vratiti i preduzeti, dalje mere koje Ristiću nisi predočene.

Kako je Puls jutros javio, o ovoj intervenciji specijalne kosovske policije koja je u nadležnosti centralnih institucija u Prištini, nije obaveštena regionalna policija u Gnjilanu, niti lokalna u opštini Ranilug.

Izvor: RTV Puls

KiMIvan RistićKPS
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?