:

:

TV Most

clock

Novembar 06, 2022   23:25

0

145

Spektakl u Bačkoj Topoli, Partizan bolji od TSC-a

Fudbaleri Partizana savladali su večeras TSC u Bačkoj Topoli 3:2 (1:1) u spektakularnom derbiju 18. kola Superlige.

Domaćin je vodio 1:0, Partizan "preokrenuo", TSC ponovo izjednačio, ali je pobedu ekipi Gordana Petrića doneo kapiten Slobodan Urošević pogotkom iz slobodnog udarca u 85. minutu.

Naredni meč Partizan igra na svom terenu protiv Spartaka, dok TSC dočekuje Radnički iz Niša.

Petrić: Jedva čekam da se završi polusezona

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić rekao je da je meč protiv TSC-a bio u rangu evropskih, uz čestitke svojim igračima na pobedi.

"Ja sam i rekao da nas očekuje još jedna evropska utakmica i to se pokazalo večeras. Ja ne znam odakle više mojim momcima energije i snage da igraju, a stvarno je bilo dosta utakmica u prethodnom periodu i plašim se da neki igrači eventualno ne dobiju povredu naredne dve utakmice, što naravno ne bih želeo. Svaka čast i čestitke mojim igračima, a TSC-u želim sve najbolje u nastavku prvenstva, vidi se da se radi o jednoj ozbiljnoj ekipi",rekao je Petrić za Arenu sport.

Petrić je dodao da su igrači Partizana karakter pokazali u prethodnom periodu, a istakao je i da željno očekuje kraj polusezone.

"Jedva čekam da se završi ova polusezona, da se oni dobro odmore i da natenane radimo i da vidimo šta će biti u nastavku", zaključio je Petrić.

Izvor: Agencije; Foto: starsport

fudbalPartizanTSCGordan Petrić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva