:

:

TV Most

clock

Avgust 03, 2021   13:58

0

103

Spirić: Infrastrukturom do bolje i stabilnije budućnosti

Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić danas je sa svojim saradnicima obišao radove na zgradama koje će prevashodno udomiti mlade bračne parove, socijalno ugroženo stanovništvo kao i one porodice kojima još uvek nije rešeno osnovno egzistencijalno pitanje.

Spirić je rekao da se u Kosovskoj Mitrovici, koja je duži niz godina jedno veliko gradilište, nastavlja realizacija infrastrukturnih projekata.

“Sredstvima Kancelarije za Kosovo i Metohiju, podršci i svesrdnoj pomoći Vlade Republike Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, nastavlja se širenje  kapaciteta za dobrobit svih  građana. Jedino radom i uzajamnim zalaganjem može se postići boljitak, lepša i sigurnija budućnost”, rekao je Spirić.

Spirić je obišao radove na sedam novih zgrada. Radovi teku uobičajenim tokom a uskoro će mnoge porodice dobiti svoj krov nad glavom, na skoro svim lokacijama u gradu.

“Uz radove na zgradama, privode se kraju i ostali projekti koji će značajno uticati na funkcionalnost, pre svega saobraćaja, na uređenju trgova i parkova, kao i na ulepšavanju samog grada, čiji se završetak očekuje do kraja godine’, istakao je Spirić, objavljeno je na sajtu Opštine Kosovska Mitrovica.

Izvor: TV Most, saopštenje

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva