:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Januar 16, 2020   15:11

0

405

Spirić: Nastavićemo da pomažemo deci i omladini Kosovske Mitrovice da ostvare svoj san (foto)

Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić  ugostio je fudbalere i rukovodstvo Fudbalskog kluba” Rudar”. Spirić je istakao da će lokalna samouprava i ubuduće ulagati u sport I mlade. Za sportske klubove ove godine iz opštinskog budžeta planirano je oko 12 ipo miliona dinara,

Fudbalski klub “Rudar” iz Kosovske Mitrovice broji oko 200 članova. Fudbaleri ovog kluba prethodnu godinu će pamtiti kao uspešnu.

Dosta je osvojenih pehara, medalja i turnira. Ovakvi rezultati ne bi mogli da se postignu bez pomoći i podrške lokalne samouprave.

Predsednik FK “Rudar” Igor Uljarević zahvalio se na izvanrednoj podršci u protekloj godini i dodao da je klub opravdao poverenje postignutim rezultatima.

“Klub je osvojio prehršt medalja i pehara. U kategoriji pionira prvi smo u raško-pazarskoj oblasti”, naglasio je Uljarević.

Pavle Milić koji trenira već četiri godine istakao je da mu najveće zadovoljstvo predstavlja to što su vice šampioni koji su izbacili Zvezdu i Vojvodinu sa međunarodnog turnira održanog pre dve nedelje u Beogradu.

Opština Kosovska Mitrovica nastaviće da ulaže u sport i trudiće se da svim sportskim klubovima omogući učešće na takmičenjima i turnirima.

“I ove godine nastavićemo da finansijski podržavamo sve sportske klubove u Kosovskoj Mitrovici. Budžetom je izdvojeno 12 miliona i 600 hiljada za ovu godinu. Natojaćemo da uključimo i druge ljude kao i privredne subjekte u projekat kako bi smo deci i omladini našeg grada pomogli u ostvarivanju ciljeva”, rekao je predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica, Aleksandar Spirić.

Zahvaljujući Opštini i Kancelariji za KiM, državi Srbiji sportisti iz Kosovske Mitrovice će već u ovoj godini moći da treniraju na velelepnom stadionu sa pomoćnim terenima koji je u izgradnji.

Izvor: TV Most

KiMKosovska MitrovicaFK
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva