:

:

TV Most

clock

Maj 18, 2020   12:55

0

272

Spirić obišao radove na porodičnoj kući Stojanovića

Predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić obišao je danas radove na porodičnoj kući višečlane porodice Stojanović u Kosovskoj Mitrovici.

 

 

Spirić je ovu prodicu obišao 29. januara, zajedno sa pomoćniciima direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušicom Nikolić i Borislavom Tajićem, kada je dogovoreno  da se u okviru paketa sveobuhvatne pomoći srpskom narodu na Kosovu i Metohiji Vlade Srbije, izađe u susret  porodicama sa više dece. Tada obećano da će dobiti sredstva neophodna za renoviranje i adaptaciju porodičnih kuća.

Bračni par Stojanović ima četvoro dece. ne rade nigde i dosad su živeli u teškim uslovima u nedovršenoj kući. Pandemija i mere uvedene radi suzbijanja koronavirusa, usporili su realizaciju svih projekata započetih početkom godine pa i ovog, ali sada radovi napreduju dobro.

”Puno za nas znači ovo je što je odrađeno i hteo bih da se zahvalim Kancelariji za Kosovo i Metohiji i Privremenom organu Opštine Kosovska Mitrovica. da nije bilo ove pomoći, mi sami ne bismo mogli ovo da odradimo. Četvoro dece, svi su na fakultetu, nemam šta mnogo da kažem, sem da nam ova pomoć znači puno”, rekao je Svetislav Stojanović.

“Jako je važno da ujedinjeni i složni nakon pandemije, dodatno ojačamo naš put krajnje neraskidivi sa državom Srbijom. Ovo nije jedina prodica u Kosovskoj Mitrovici kojoj ćemo pomoći. Naš cilj  jeste da svaki građanin u Kosovskoj Mitrovici, oseti boljitak i da se stvore bolji uslovi za život”, rekao je Spirić.

Spirić je dodao da ovih dana Opština sa Nacionalnom službom za zapošljavanje radi na pijemu pripravnika- desetoro fakultetski obrazovanih i desetoro sa srednjom stručnom spremom.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Aleksandar SpirićPrivremeni organ Opštine Kosovska Mitrovica
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva