:

:

TV Most

Foto: Radio Kosovska Mitrovica

clock

Decembar 03, 2019   13:00

0

227

Spirić se zahvalio Vesiću na donaciji

Predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić zahvalio je u ime svih građana Kosovske Mitrovice, svojih saradnika i svoje lično ime, zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću, na poklonu, kamionu za čišćenje snega.

”Kamion koji je u potpunosti sređen i repariran spreman je za rad na terenu i za olakšavanje rada putarima u teškim zimskim uslovima. Nije ovo jedini poklon koji smo dobili od gospodina Vesića. U skorije vreme je tu bilo i mnogo drugih mašina i mehanizacije stanovnicima ovoga grada", navodi se u saopštenju.

Spirić je izrazio "veliku zahvalnost gospodinu Vesiću na angažovanosti, na tome što misli na svoj narod i što nam u ovim, za nas izuzetno teškim ali i istorijskim trenucima za opstanak, pruža ruku pomoći".

Spirić je naglasio da je "Grad Beograd uvek bio ispružena ruka pomoći nama, koji smo ostali ovde, na Kosovu i Metohiji. 

Prema navodima u saopštenju, tome u prilog govori i činjenica da se Kosovska Mitrovica pobratimila sa više beogradskih opština, sa kojima gaji uzajamno poštovanje, uvažavanje i pravu bratsku ljubav. Njihova pomoć ni podrška nije izostala ni u najtežim trenucima, kada se lomila i još uvek se lomi sudbina svih nas, ali ni kada slavimo, jer sa nama dele i trenutke radosti .

"Time nam dokazuje da je država Srbija uz nas, da predsednik Aleksandar Vučić misli na svoj narod, ne samo u okviru sveobuhvatnog paketa mera koji pruža Srbima na Kosovu i Metohiji, već i u svim potrebama naroda koji se trudi da ostane i opstane na svojim vekovnim ognjištima, a mi se, kao i uvek , uzdamo u našu državu, jer drugu nemamo”, zaključuje se u saopštenju predsednika Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandra Spirića.

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMSpirićVesićkamion za čišćenje snega
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva