:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Mart 09, 2021   17:05

0

556

Spirić: Završetak mnogih infrastrukturnih projekata do Vidovdana

Opština Kosovska Mitrovica počela je sa realizacijom kako započetih kapitalnih projekata, tako i više novih investicija  veoma značajnih za građane sa ovog područja,  čiji je završetak planiran do kraja godine. 

Godinama unazad Kosovska Mitrovica je veliko gradilište. I pored pandemije izazvane koronavirusom  u Mitrovici je uspešno, uz pomoć  Vlade Republike Srbije, realizovan veći broj projekata.

Kako je u izjavi za TV Most rekao predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić,  na spisku prioriteta su i brojna  infrastrukturna ulaganja u cilju da grad na Ibru postane funkcionalnije i lepše mesto za život.

„I ove godine važan projekat je zbrinjavanje interno raseljenih lica i rešavanje stambenog pitanja mladih bračnih parova.  Krenulo se sa gradnjom tako da će u Kosovskoj Mitrovici biti 86 novih stambenih jedinica do kraja godine“, rekao je Spirić.

On je dodao da grad nastavlja da se gradi i da je u toku završna faza izgradnje kružnog toka sa fontanom.

„Nastavljamo i sa projektima koji su započeti prethodnih godina kao što su izgradnja stadiona i mosta koja ide predviđenom dinamikom. Nadamo se da će veliki broj projekata biti završen do Vidovdana a ostali do kraja godine“, naveo je Spirić.

On je poručio da ima nade za mlade, koji bi trebalo da grade svoju budućnost u Kosovskoj Mitrovici  i da svi zajedno stvaramo uslove kako bi ovaj grad bio primamljivije mesto za život svih. 

Izvor: TV Most

KiMKosovska MitrovicaSpirićprojekti
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva