:

:

TV Most

clock

Novembar 28, 2019   13:51

0

189

Sporazum o vazdušnom saobraćaju sa Katarom u najskorijem roku

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, sastala se danas sa ambasadorom Katara u Srbiji, Mubarakom bin Fahad al Thanijem, sa kojim je razgovarala o saradnji dve države u oblasti saobraćaja i infrastrukture. Na sastanku je posebno bilo reči o potrebi da se potpiše sporazum o vazdužnom saobraćaju između dve države, te dogovoreno da se u najskorijem roku to i realizuje.

"Sporazum o vazdušnom saobraćaju važan je za dalje odnose naše dve zemlje. Otvoreni smo da uspostavimo još bolju saradnju sa Ministarstvom saobraćaja Katara. Srbija, kao politički i ekonomski stabilna zemlja, ulazi u novi investicioni ciklus u infrastrukturi i razmena iskustava sa Katarom, ali i katarske investicije u našoj zemlji su nam važne", rekla je Mihajlovićeva.

Ambasador Katara izrazio je zahvalnost principijelnoj podršci Srbije ovoj državi, posebno kada su u pitanju kandidature za članstva u međunarodnim organizacijama, kakva je i Izvršni savet Međunarodne pomorske organizacije.

Izvor: RTV

MihajlovićKatarvazdušni saobraćaj
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva