:

:

TV Most

clock

Mart 01, 2015   12:05

0

127

Sprečen šverc 8,5 kilograma heroina

Kako je rečeno u Upravi carina osam kilograma i 347 grama heroina nađeno je jutros, oko 8 sati, prilikom pregleda automobila "ford fokus", makedonskih registarskih oznaka.

Automobilom je upravljao makedonski državljanin albanske nacionalnosti, a u vozilu su se, pored njega, nalazili i njegova majka, supruga, kao i dvoje maloletne dece.

Na pitanje carinika koji su razlozi njegove posete Srbiji, vlasnik automobila je odgovorio da dolazi iz Skoplja i da svoju majku vodi u Bujanovačku banju, posle čega se vraća u Preševo.

Međutim, obzirom na to da su postojale određene informacije da se vlasnik automobila bavi poslovima sa narkoticima, vozilo je podvrgnuto pregledu na carinskom skeneru pri čemu je otkriven bunker u predelu menjača.

Zbog toga je urađen detaljni pregled vozila i na tom mestu je nađeno 16 paketića heroina, čija će vrednost i čistoća biti utvrđeni veštačenjem.

Vlasniku automobila određeno je policijsko zadržavanje od 48 sati, posle čega će protiv njega biti podignuta krivična prijava.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva