:

:

TV Most

Foto: EPA

clock

Avgust 10, 2020   12:46

0

240

Srbi iz Amerike u kampanji podrške Trampu

Samo u prvoj nedelji kampanja „Srbi za Trampa” dobila je veliku podršku, između ostalog i prvu službenu Dena Seversona, komandanta mornarice i „top gan” pilota u penziji, koji se kandiduje za Kongres u 19. okrugu na Floridi.

Kampanja je započeta 3. avgusta sa ciljem da mobiliše oko milion državljana SAD srpskog porekla da se pridruže organizovanom naporu i pomognu ponovni izbor predsednika Donalda Trampa, prenosi Srpski radio Čikago.

Severson je rekao da se suočavamo sa „velikim pritiskom i kretanju demokrata prema komunizmu”, i dodao da američki Srbi razumeju „koliko destruktivan komunizam može biti”.

„Apsolutno je divno videti ih kako se udružuju kako bi sprečili da radikalna levica uspostavi nešto tako opasno u našoj zemlji”, rekao je Severson, prenosi Tanjug.

Kampanju su pokrenule Olga Ravasi i Pamela Kolins u cilju promovisanja građanskog i političkog angažmana srpske zajednice u SAD.

„Podržavamo predsednika Donalda Trampa zato što se nacija suočava sa egzistencijalnom krizom i u vreme velike nestabilnosti potreban je kontinuitet snažnog vođstva predsednika Trampa, poverenje u vremenu teških odluka, i preka potreba za zakonom i redom”, rekle su Ravasi i Kolins.

„Srbi za Trampa” 2020. planiraju da nastave razvoj mreže kako bi formirali snažnu bazu pristalica u svakoj ključnoj saveznoj državi, što je vrlo bitno za ponovni izbor predsednika Trampa.

Izvor: Politika

Donald TrampkampanjaizboriSADSrbi u SAD
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva