:

:

TV Most

clock

April 14, 2019   21:00

0

380

Srbi sa KiM koji pešice idu na skup u BGD stigli u Preljinu

Grupa Srba sa Kosova i Metohije koja je pešice sa Jarinja krenula put Beograda, kako bi prisustvovala velikom narodnom skupu 19. aprila u glavnom gradu Srbije i pružila podršku predsedniku Republike Aleksandru Vučiću, danas je u popodnevnim časovima stigla u Preljinu gde su ih dočekali brojni žitelji tog mesta i okoline.

Jedan od učesnika Marša, Nenad Vukadinović iz Leposavića, rekao je da se dobro drže, da im ne smeta ni nešto lošije vreme i poručio da će svoj put pešice do Beograda uspeti da privedu kraju i prisustvuju skupu 19. aprila u Beogradu.

Srbi sa KiM nastavili pešice za BG, iz Kraljeva ka Čačku

 Grupa Srba sa Kosova i Metohije koja se uputila pešice ka Beogradu, nastavila je danas put iz Kraljeva ka Čačku, kako bi prisustvovali velikom narodnom skupu koji će biti održan 19. aprila u okviru kampanje "Budućnost Srbije" i pružili podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Načelnik Raškog okruga Nebojša Simović ispratio je Srbe sa KiM, i poželeo im srećan put za Beograd i ujedno pozvao sve Kraljevčane, meštane Raškog okruga da 19. aprila krenu za glavni grad Srbije na skup na kojem će govoriti predsednik Republike.

Izvor: Танјуг

Srbi sa KiMpešice u Beograd
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva