:

:

TV Most

clock

Avgust 22, 2019   18:14

0

94

"Srbija pokazala da je zemlja koja nudi rešenja"

"Važno je da Priština što pre ukine takse kako bi se obnovio dijalog kroz koji se jedino može doći do kompromisa u vezi s pitanjem Kosova".

To je izjavila potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović.

"Razgovori koje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić vodio sa zvaničnicima SAD pokazuju da je Srbija zemlja koja nudi rešenja, koja ima jasnu politiku, koja čuva svoju stabilnost i ekonomski napreduje. Samo takva Srbija može i da zaštiti interese srpskog naroda i da bude u svetu prepoznata kao partner u rešavanju važnih pitanja u regionu", navodi Mihajlovićeva u saopštenju koje je dostavio njen kabinet.

Navodi da je u prošlosti bilo mnogo propuštenih prilika u našem regionu da se napreduje i mnogo smo, kaže, vremena izgubili koje je moglo biti iskorišćeno za razvoj.

"Zato je važno da više šanse ne propuštamo, da se što pre nastavi dijalog Beograda i Prištine jer je to jedini put da dva naroda, Srbi i Albanci, dođu do kompromisa koji će svima obezbediti bolju budućnost, umesto daljeg podizanja barijera koje nas vraćaju u prošlost", kaže Mihajlovićeva.

Izvor: Танјуг

Zorana Mihajlovićdijalog Beograda i Prištine
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva