:

:

TV Most

clock

Novembar 12, 2020   14:29

0

119

Srbija protiv Škotske za plasman na EURO

Baraž meč za plasman na EURO između Srbije i Škotske igra se večeras od 20.45 sati na stadionu Rajko Mitić.

Svi fudbaleri koje imamo na raspolaganju su spremni i željno iščekuju duel protiv Škotske, rekao je selektor Srbije Ljubiša Tumbaković.

To znači da će "roviti" kapiten Aleksandar Kolarov, Filip Kostić, Mihailo Ristić i Predrag Rajković biti na terenu.

"Svi su u konkurenciji i nemam dileme po pitanju startne postave”, jasan je Tumbaković.

Na pitanje da li je duel protiv Škotske utakmica njegove karijere, Tumbaković je rekao da u njegovim godinama verovatno jeste.

On je dodao da je ekipa adaptirana na uslove rada i činjenicu da praktično ima samo dva treninga pred utakmicu.

"Za svaku utakmicu u pripremi postoji velika doza taktike. Sve ćemo učiniti da utakmicu dovedemo da možemo da je kontrolišemo. Ako budemo uspeli, onda to da pretočimo u rezultat", poručio je Tumbaković.

Mislim da u finalnim mečevima ne postoji favorit, uvek je 50:50 i nije bitno ko je kvalitetniji, poručio je jedan od najboljih srpskih fudbalera Dušan Tadić.

Tadić je istakao da su svi u ekipi svesni značaja utakmice, da vole tenziju koju donosi, kao i da je svima žao što na tribinama neće biti navijača.

Simboli Beograda u bojama srpske zastave, podrška fudbalerima

Most na Adi, Brankov most, fontana na Slaviji, Palata Albanija i Dom Narodne skupštine večeras će sijati u bojama srpske zastave, u znak podrške fudbalskoj reprezentaciji Srbije, koja se bori za plasman na Evropsko prvenstvo.

"Beogradski simboli biće večeras u bojama srpske zastave. Na taj način dajemo podršku našoj fudbalskoj reprezentaciji, koja se večeras bori za plasman na Evropsko prvenstvo", rekla je gradska sekretarka za sport Dragana Belojević.

Izvor: Танјуг

fudbalEUROSrbija-Škotska
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva