:

:

TV Most

clock

Septembar 07, 2020   19:31

0

155

Srđan Popović: Vučićev tim traga za rešenjima koja će garantovati mir na ovim prostorima

Kada su u pitanju razgovori koji se odvijaju u Briselu, predsednik opštine Gračanica Srđan Popović kaže da je veoma bitno što su se pokrenule ekonomske teme.

„Ekonomske teme i ekonomska ulaganja zasigurno znače za opstanak mladih, otvaranje novih radnih mesta, što garantuje budućnost nešem narodu na ovim prostorima.

Za nas su dosta bitne teme povratka, raseljenih lica, pronalazak kidnapovanih, kao i rešavanje zločina. Danas smo imali priliku da vidimo da je i u Briselu pokrenuta tema i o osnovanju zajednice srpskih opština, posle  sedam ipo godina, koja je veoma bitna za naš narod na Kosovu i Metohiji“, kaže Popović.

„Tim Aleksandra Vučića, zajedno sa našim predsednikom, zasigurno traga za kompromisnim rešenjima koji će pre svega garantovati mir na ovim prostorima.

Veliki uspeh za nas, veliki je ovo korak za Srbe, mislim da ćemo zasigurno u nekoj bliskoj budućnosti očekivati boljitak života na ovim prostorima.

Veliki uspeh je ostvaren u Vašingtonu, velika se borba vodi u Briselu i ono što mogu da kažem je da zasigurno predsednik Aleksandar Vučić zna koji putevi vode ka Kosovu i koji putevi vode sa Kosova  i niko ne sumnja u to da će on izabrati najbolji  put za naš narod“, naglašava Popović.

Izvor: RTV Gračanica

Srđan Popovićdijalog BG-PR
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva