:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Novembar 28, 2020   22:18

0

90

Srebro za Stašu Gejo na EP u Moskvi, ali ne viza za OI

Srpska reprezentativka u sportskom penjanju Staša Gejo osvojila je večeras srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Moskvi.


 

Gejo je u finalu kombinacija završila kao druga, čime joj je viza za Olimpijske igre u Tokiju izmakla, pošto je samo najbolja takmičarka u disciplini izborila plasman na OI.
Nakon velike borbe koju je vodila u poslednja dva dana u ovoj olimpijskoj disciplini, Staša je takmičenje završila iza Ruskinje Viktorije Meškove, kojoj je pripala olimpijska viza.

Udovičić čestitao Staši Gejo osvajanje srebra u Moskvi
 

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je reprezentativki Srbije Staši Gejo srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u sportskom penjanju u Moskvi, saopšteno je iz Ministarstva omladine i sporta.
„Čestitam, Staša, na osvojenoj vicešampionskoj evropskoj medalji i borbenosti i istrajnosti koje si pokazala tokom trajanja Evropskog prvenstva. Svaka čast na sportskom podvigu i osvajanju dve medalje. Uveren sam da ćeš sjajnim nastupima i u budućnosti nastaviti da budeš na pobedničkim postoljima međunarodnih takmičenja”, piše u čestitki ministra Udovičića.
 

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva