:

:

TV Most

clock

Jun 19, 2019   13:14

0

332

Srpska lista: Čičko je svoj politički dom našao kod Vuka Jeremića

Nakon što je Srpska lista upoznala javnost sa glavnim kadrovima Vuka Jeremića i Saveza za Srbiju na Kosovu i Metohiji, koji u svojoj biografiji imaju nečasne radnje, pravosnažne osude za silovanje, i potkazivanje albanskom obaveštajnim strukturama časne Srbe, Vuk Jeremić se brže bolje ogradio od Nenada Cvetkovića Čička, svog pulena iz Kosovskog Pomoravlja, saopštila je danas Srpska lista.

 

Inače, istom Vuku Jeremiću nije smetalo to što ga ovakvi ljudi nedavno dočekuju i goste po albanskim kafanama, ali kada je istina izašla na videlo pokušava da lažima obmane građane, pre svega centralne Srbije, jer na Kosmetu dobro znaju ko su i kakvi su i Vuk Jeremić i Dragan Đilas, ali i Nenad Cvetković Čičko.

Kao što je juče Marko Đurić izjavio, Čičko je poznat kao neko ko je na razne načine pokušavao da se aktivira kod mnogih, ali je po principu, "sličan se sličnom raduje" i "svaka ptica svome jatu", svoj politički dom našao kod Vuka Jeremića, kao deo Đilasovog Saveza za vešanje i silovanje, što više nego išta govori o obojici.

Pošto Čičkov protest u Pasjanu, kao deo protesta „1 od 5 miliona” nije uspeo i okupio je desetak ljudi, ovog puta je Jeremić u Pomoravlje sa sobom poveo i desetak drugih članova, kako bi slagao građane da su ga Srbi dočekali.

Kako Jeremić ne bi ponovo lagao javnost, saopštava Srpska lista,u prilogu se nalaze fotografije njegovog osuđenog pajtosa, kako poziva i učestvuje na protestima protiv Srbije, u neposrednom društvu Dragana Đilasa, lidera Saveza za silovanje i vešanje. Rekli bi ljudi, slika govori više od hiljadu reči.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Srpska listaJeremićĐilasČičko
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva