:

:

TV Most

clock

April 22, 2019   11:36

0

674

Srpska lista: Da li je moguće da su naša braća u zatvoru zbog svedočenja Rade Trajković?

Rada Trajković je danas priznala da je dala iskaz prištinskim isražiteljima i jedino logično pitanje koje možemo da uputimo i njoj i Prištini je: Da li je moguće da su naša braća Nedeljko Spasojević i Marko Rošić u zatvoru zbog svedočenja Rade Trajković?, stoji u saopštenju Srpske liste.

 

Ona danas nije negirala da je sarađivala sa prištinskim istražiteljima u kreiranju montiranog procesa protiv naših sunarodnika, niti da je u svom iskazu najdirektnije, i očigledno bez ikakvih dokaza, za ubistvo Olivera Ivanovića optužila Srbe i državu Srbiju. 

Sramota je što se deo srpske političke javnosti i medija, umesto da se svi ujedinimo u osudi ovakvog neodgovornog antidržavnog i antinacionalnog ponašanja, obrušio na predstavnike države koji su obelodanili kakva je uloga Rade Trajković u nastojanjima da se za smrt Olivera Ivanovića okrivi Srbija, i da se našoj braći, koja su neosnovano već pet meseci zatočeni u kosovskom kazamatu, produži pritvor. 

Srbi na Kosovu i Metohiju nemaju dileme o tome kakve su namere Rade Trajković i u čiju korist ona sve to čini.  

Imamo puno poverenje u Srbiju i sposobnost njenih nadležnih organa da, uprkos sistematskim opstrukcijama Prištine, utvrdi ko su počinioci i kakva je politička pozadina ubistva Olivera Ivanovića. 

Nadamo se da će nadležno tužilaštvo Republike Srbije, u postupku utvrđivanja činjenica, istražiti ima li istine u tvrdnjama Rade Trajković i da li ona na ovaj način istupa zbog ludosti i nedostatka političke kulture, ili je deo zločinačkog plana da se za smrt Ivanovića okrivi naša država.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Srpska listarada Trajkovićubistvo Olivera Ivanovića
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva