:

:

TV Most

clock

April 11, 2019   19:26

0

278

Srpska lista: Đilasov savez krenuo u kampanju za lokalne izbore na severu KiM

Žeton-Rada nastavlja da za ko zna čiji račun vređa, omalovažava i etiketira članove Srpske liste, ali i medijske radnike, direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića kao i predsednika Aleksandra Vučića, ocenila je Srpska lista u saopštenju dostavljenom našoj redakciji..

"Očigledno da je Đilasov savez krenuo u kampanju za lokalne izbore na severu Kosova i Metohije brutalnim napadom na Srpsku listu, uz izmišljotine koje možemo čuti samo od žeton-Rade i onih predstavnika Albanaca koji žale što nisu uspeli da i na severu sprovedu svoj plan etničkog čišćenja srpskog naroda", stoji u saopštenju.

Srpska lista smatra da "uvrede kojima se Rada Trajković služi su izgleda njena ulaznica u Savez Đilasa, Jeremića i Obradovića, koji se trude da od nje naprave predstavnika Srba sa Kosova i Metohije, iako nju i njenu destruktivnu politiku ne podržava nijedan Srbin sa Kosova i Metohije".

"Ona može da predstavlja samo sebe, eventualno svoju porodicu ilk stanare svoje zgrade na Savskom vencu u Beogradu, pošto na Kosovo i Metohiji dolazi isključivo turistički", ističe se u saopštenju.

"Napadi albanskih političara i Rade Trajković prema Srpskoj listi nam potvrđuju da će ova kampanja biti prljava sa ciljem blaćenja svega srpskog što nije spremno da pogne glavu pred onima koji žele Kosmet bez Srba", zaključuje se na kraju saopštenja.

Izvor: TV Most, saopštenje

Srpska listaKiMRada Trajković

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva