:

:

TV Most

clock

Februar 02, 2019   11:20

0

379

Srpska lista: Hapšenje Đokića je nastavak pritiska na Srbe na Kosovu i Metohiji

Hapšenje raseljenog lica Zorana Đokića iz Peći na administrativnom prelazu Jarinje za nekakav ratni zločin i maltretiranje pred njegovim maloletnim detetom je nastavak pritiska na Srbe na Kosovu i Metohiji, saopštila je Srpska lista.

 

Uvek kada se podignu tenzije u Prištini, i kada su politički predstavnici Albanaca pod pritiskom zbog svojih neodgovornih i destruktivnih poteza, to se prelomi preko leđa našeg naroda na ovim prostorima. 

Po ustaljenoj praksi, po nekakvim tajnim spiskovima, hapse se oni koji su pod napadima ekstremista napustili rodni kraj na Kosmetu u trenutku kada se osmele da posete svoja imanje. Tako svima koji pomisle da se vrate na ove prostore žele da pošalju jasnu poruku da nisu dobrodošli i ne biraju način da čak i pomisao o povratku osujete.

Srpska lista najoštrije osuđuje ovakvo ponašanje i kontinuirane provokacije Prištine. Zahtevamo da OEBS, Euleks i ambasade Kvinte od političkih predstavnika kosovskih Albanaca glasnije i odlučnije reaguju i upozore ih da prestanu sa provokacijama koje destabilizuju prilike na terenu.

Izvor: TV Most, Saopštenje

srpska listahapšenje Zorana ĐokićaPećraseljeno licepovratak
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva