:

:

TV Most

clock

Novembar 29, 2020   21:03

0

977

Srpska lista: Milan Radojević je novi gradonačelnik Severne Mitrovice

Prema podacima Srpske liste, na današnjim vanrednim izborima za gradonačelnika Severne Mitrovice, pobedio je kandidat ove liste Milan Radojević.

 

Na osnovu 98% obrađenih biračkih mesta, kandidat  Srpske liste Milan Radojević na vanrednim izborima za novog gradonačelnika Severne Mitrovice osvojio je 7.884 glasova, odnosno 96,86% glasova.

Novi gradonačelnik Severne Mitrovice se  zahvalio građanima na ukazanom poverenju, kao i rukovodstvu Srpske liste.

„Želim da se zahvalim predsedništvu i rukovodstvu Srpske liste na ukazanom poverenju, Republici Srbiji i državnom vrhu na ogromnoj podršci koju smo dobijali u ovom izbornom procesu. Naravno, najveća zahvalnost građanima Severne Mitrovice. Trudiću se da opravdam njihovo poverenje najbolje što budem mogao“, rekao je Radojević.

Predsednik Srpske liste Goran Rakić je čestitao novom gradonačelniku i kazao da je srpski narod još jednom pokazao jedinstvo, kao i želju i snagu da se opstane na KiM.

„Poštovani građani, još jednom smo pokazali jedinstvo, odlučnost, želju i snagu da ostanemo i opstanemo na ovim prostorima.  U svoje lično ime i u ime Srpske liste i građana opštine Severna Mitrovica želim da čestitam novom gradonačelniku.“ naveo je Rakić.

Na izborima za gradonačelnika opštine Severna Mitrovica pravo glasa imalo je 23.313 birača, koji su biračko pravo mogli da ostvare na 27 biračkih mesta.

Izvor: TV Most

Milan RadojevićSeverna MitrovicaSrpska listaGoran Rakić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva