:

:

TV Most

clock

Maj 24, 2019   16:21

0

251

Srpska lista: Nastavak politike “zabijanja glave u pesak”

Najveći šarlatan i politička štetočina Vuk Jeremić i pojedini opozicioni poslanici svoju nesposobnost i nemanje ikakve politike,  kao i nespremnost da se suoče sa katastrofalnom politikom koju su, dok su bili na vlasti, sprovodili na Kosovu i Metohiji, prikrivaju političkim floskulama i begom od dijaloga.

Nesumnjiva činjenica da je u periodu od 2000. do 2012. godine srpski narod na Kosmetu podjednako patio zbog zuluma ekstremista, koliko i zbog nesposobnosti tadašnjeg režima da zaštiti srpski narod i unapredi životne uslove na Kosovu i Metohiji, navedeno je u saopštenju Srpske liste.

Nedolazak na sednicu o Kosovu i Metohiji predstavlja nastavak politike “zabijanja glave u pesak” Vuka Jeremića, Dragana Đilasa i ostalih predstavnika nekadašnjeg režima koji na Kosmetu nikada nisu mogli ni da sanjaju podršku koju, zbog svoje miroljubive i odgovorne politike, dobija predsednik Aleksandar Vučić.

Mi, Srbi sa Kosova i Metohije, dobro se sećamo njihovog plana za Kosovo i Metohiju, koji je najbolje oslikan u glupom, i po Srbe najgorem pitanju koje je najveći politički šarlatan i štetočina Vuk Jeremić postavio Međunarodnom sudu, a kojim su oni dali legitimitet tzv. Kosovu.

Srpski narod podržava politiku Aleksandra Vučića jer ta politika u kojoj se predsednik Vučić i direktor Marko Đurić sa Vladom Srbije bore kao lavovi za opstanak srpskog naroda, za bezbedost i mir, ali i budućnost svakog deteta na Kosovu i Metohiji.

Izvor: TV Most, saopštenje

Srpska listasaopštenjeopozicijSkupština Srbije

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva