:

:

TV Most

clock

Decembar 24, 2018   16:27

0

228

Srpska lista o potpisivanju peticije

Agim Bahtiri treba da zna da srpski narod na severu Kosova i Metohije ne plaše njegovi politički performansi i da svoju peticiju o „ujedinjenju“ Mitrovice može da upotrebi samo u svrhu održavanja lične higijene.

Umesto što uporno plasiranjem ovakvih suludih ideja povećava međuetničku distancu i stvara konfliktnu atmosferu, Bahtiri bi mogao da se pozabavi pitanjem uzurpiranih srpskih stanova i porušenih srpskih grobalja u sredini pod njegovom administrativnom nadležnošću.

Srbi u severnoj Kosovskoj Mitrovici braniće ono što je njihovo svim snagama, jer odlučnost našeg naroda je nasalomiva, a podrška naše države Srbije i našeg predsednika Aleksandra Vučića je neupitna.

Bahtiri je, kako mu je jasno objasnilo i Ministarstvo za administraciju lokalne samouprave, nije nadležan za pokretanje ovakvih inicijativa, ali je, kako se ispostavlja, nadležan za destabilizaciju i provokacije.

Upravo ekstremisti poput Bahtirija čine suživot Srba i Albanaca nemogućim, jer on je hranitelj mržnje i najobičniji intrigant, navodi se u saopštenju Srpske liste.

Izvor: TV Most, saopštenje

Srpska listapeticijabahtiri
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva