:

:

TV Most

clock

Mart 12, 2021   14:10

0

12072

Srpska lista osuđuje neosnovano hapšenje gradonačelnika Klokota

Srpska lista najoštrije osuđuje neosnovano hapšenje gradonačelnika srpske opštine Klokot Božidara Dejanovića, i maltretiranje legalnih, srpskih političkih predstavnika srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. 

 

Nastavak agresivnog, anticivilizacijskog i antisrpskog delovanja Prištine prema srpskom narodu uz zloupotrebu institucija i institucionalno nasilje mora odmah prestati, a gospodin Božidar Dejanović i Dejan Vlajković pustiti da se od lažnih optužbi brane sa slobode.

Montirani procesi su postala matrica kojom Priština želi da disciplinuje srpske političke predstavnike, a srpski narod stavi u geto, bez vođstva u ovim teškim i izazovnim vremenima.

Pozivamo međunarodne predstavnike da zaštite pravdu i istinu, i pozovu albanske lidere na razum. Destabilizacija prilika i agresivno postupanje prema nedužnim ljudima nije način za rešavanje otvorenih političkih pitanja. Ovaj pokušaj zastrašivanja i isknjivljivanja volje građana izražene na poslednjim izborima su poziv svim ambasada da hitro reaguju, a ne da nemo ćute, što neki u Prištini očigledno doživljavaju kao znak odobravanja.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Srpska listaKlokothapšenje
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?