:

:

TV Most

clock

Februar 18, 2020   11:59

0

73

Srpska lista osuđuje prljavu kampanju laži i obmana uperenu protiv predsednika Vučića

Najnovija prljava kampanja laži i obmana uperena protiv predsednika Vučića, njegove porodice i svih onih koji stoje na putu Draganu Đilasu da ponovo uništi i opljačka Srbiju, a srpski narod ostavi bez hleba, fabrika i teritorija, nastavlja se po Đilasovoj direktivi preko Mlađana Đorđevića i njihovog direktnog portala, saopštila je danas Srpska lista.

 

"Srpski narod na Kosovu i Metohiji nikada neće zaboraviti svo zlo koje je Srbima naneto za vreme Đilasove strahovlade, posebno prećutna podrška cepanju države kroz odvajanje Crne Gore i podršku jednostranom proglašenju nezavisnosti Kosova, kojoj su Đilas i njegov pajtos Vuk Jeremić obezbedili legalizaciju kroz odluku Međunarodnig suda pravde, na Jeremićevo infantilno pitanje.

Podsećamo građane da smo 2004. godine na Kosmetu trpeli etničko čišćenje u toku martovskog pogroma,  a da su tada, umesto pomoći i podrške, Đilas, Tadić, Jeremić i ostali reagovali samo saopštenjem.

Od Đilasovog pljačkanja srpske prestonice i države, i uništavanja imovine građana Srbije, nama na Kosmetu nije moglo biti bolje, ali jeste bilo gore. Draganu Đilasu je srpski narod na Kosmetu glasovima rekao zbogom, između ostalog, i zbog svih antisrpskih poteza kojima je ugrozio opstanak nas i naših porodica na Kosmetu. Ne samo da nije pomogao, nego je nama odmagao a Albancima pomagao. Zato poslanike Srpske liste danas u Prištini nazivaju Vučićevim četnicima, a o Đilasu i Vuku Jeremiću govore kao o dobrim ljudima spremnim da nastave sa predajom Kosova i Metohije.

Podsećamo i da je nakon uvođenja taksi svim članovima Srpske napredne stranke i Vlade Srbije bio zabranjen ulazak na Kosmet, a da su za Đilasa i Jeremića Albanci prostirali crveni tepih.

Po staroj izreci da lopov u poštenje ne veruje, tako i Đilas ne želi da prizna da mu je Vučić pokvario planove da se Srbiji otme Kosmet, da Aleksandar Vučić stoji kao brana Đilasovoj i Jeremićevoj politici, kome u Prištini javno zahvaljuju i glorifikuju ga zbog odluke Međunarodnog suda pravde.

Zbog svega iznetog i onoga što Đilas dobro zna da je učinio nažao našem narodu, nikada više mu srpski narod neće dozvoliti da vodi nijednu opštinu, a kamoli Srbiju", stoji u saopštenju.

Izvor: TV Most, Saopštenje

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva