:

:

TV Most

clock

Januar 09, 2020   10:19

0

208

Srpska lista: Paljenje Simićevog automobila je napad na sve slobodne Srbe na KiM

Brutalni i mučki napad na člana predsedništva Srpske liste Slavka Simića, paljenjem njegovog porodičnog automobila, je napad na sve slobodne Srbe na Kosovu i Metohiji koji se bore za opstanak srpskog naroda, navodi se u saopštenju Srpske liste.

"Ovo zlodelo je najbolji primer strašnih pritisaka kojima su izloženi predstavnici srpskog naroda koji stoje u odbrani interesa našeg naroda i naše države Srbije na Kosovu i Metohiji.

Srpska lista najoštrije osuđuje ovaj kukavički čin, a nadležne organe poziva da najhitnije pronađu i liše slobode organizatore i izvršioce ovog zlodela.

Bez obzira na pritiske i ucene kojima se suočavaju članovi i funkcioneri Srpske liste, ovi bedni napadi na porodicu Simić će nas samo još više učvrstiti u odbrani interesa srpskog naroda i ostajemo posvećeni borbi za mir i opstanak na našem Kosovu i Metohiji.

Napadi na istaknute predstavnike srpskog naroda koji se hrabro bore svakoga dana su izgleda cena koju su nam skrojili u Prištini neprijatelji i njihovi poltroni", stoji u saopštenju.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Srpska listaSlavko Simićpaljenje automobila
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva