:

:

TV Most

clock

Maj 14, 2019   18:37

0

214

Srpska lista: Podrška protivkandidatu Srpske liste za žaljenje i osudu

Savez za Srbiju i Pokret 1 od 5 miliona podržali su Tačijevog i Veseljijevog kandidata Gonđu Čauši protiv srpskog kandidata na izborima za gradonačelnika severne Kosovske Mitrovice, ukazala je Srpska lista u svom saopštenju. 

"Iako smo svesni antisrpskog delovanja predstavnika Saveza za Srbiju, koje smo mi na Kosovu i Metohiji na svojoj koži najviše osetili dok su bili na vlasti, poslednje takvo delovanje članova SzS i pokreta 1 od 5 miliona nas je frapiralo", navodi se u saopštenju.

Srpska lista ukazuje da "pozivom njihovog predstavnika na Kosovu i Metohiji Marka Jakšića da njihovi članovi i simpatizeri javno podrže kandidate albanske partije DPK Kadrija Veseljija i Hašima Tačija, Gonđu Čauši, protiv kandidata Srpske liste, je za žaljenje i najoštriju osudu".

"Dok Albanci zbijaju svoje redove u nastojanju da obesprave srpski narod i preotmu vlast u srpskim opštinama, Đilas, Jeremić, Obradović i ceo Savez za Srbiju, nastavljaju napade na sve što je srpsko, pa čak i ovde na Kosovu i Metohiji", zaključuje se na kraju saopštenja Srpske liste.

Izvor: TV Most, saopštenje

Srpska listaKiMizbori
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva