:

:

TV Most

clock

Mart 02, 2019   8:53

0

458

Srpska lista: Rada Trajković nastavlja da širi laži

Srpska lista najoštrije je osudila izjavu predsednice Evropskog pokreta Kosova i Metohije Rade Trajković u Vranju da je vlast u Srbiji "lažljiv i zločinački režim" i podržala proteste "Jedan od pet miliona".

"Nakon što su građani koji je najbolje poznaju u Gračanici ignorisali njene proteste i oni se neslavno završili sa par učesnika prošle nedelke, Rada Trajković je svoje laži nastavila da prodaje ljudima koji je slabije poznaju u centralnoj Srbiji", saopštila je sinoć Srpska lista.

Prema navodima u saopštenju Srpske liste "ova neostvarena liderka koja je iza sebe ostavila devastiran dom zdravlja u Gračanici, uspela je da unazadi sve što je srpsko, a na grbači Srba sa KiM unapredila je svoj imetak, čime je stekla i nadimak Rade sa Savskog venca". 

"Mantra kojom i dalje uspeva da iskuka koji evro od onih koji ne žele dobro Srbiji je šablonska, izlizana, bljutava. Pljuvati na sve što je srpsko, lagati sve oko sebe, zarad nekoliko stranih novčanica, odavno je svojstveno Rent-a-Radi.

Rent-a-Rada je pravi vesnik propasti, tako da je i onima koji je plaćaju i vodaju da govori na protestima odzvonilo", zaključuje se u saopštenju.

Izvor: TV Most, saopštenje

Srpska listaKiMRada TrajkovićVranje
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva