:

:

TV Most

clock

Avgust 06, 2019   13:01

0

287

Srpska lista: Rada Trajković u sukobu sa zdravim razumom

"Politički sateliti Prištine i zapadnih ambasada, koje je srpski narod uspešno politički marginalizovao i odstranio iz političkog života, nastoje da napadima na Srpsku listu podignu cenu svojih usluga kod svojih mentora", navodi Srpska lista u svom saopštenju.

Srpska lista ukazuje da "sukob Rade Trajković sa zdravim razumom pokazuje koliko je pored Đilasa pobrkala ločniće, te smatra kako se politički kredibilitet i poeni stiču ulizivanjem stranim ambasadama. Zaboravlja Rada Trajković i njen mentor Dragan Đilas da se vlast osvaja podrškom građana, a ne stranih ambasada".

"Neprijatelji srpskog jedinstva i snage srpskog naroda su svesni poverenja koje uživa Srpska lista među građanima i pored svih laži i kleveta koje su montirali, pa se nadaju da će eliminisanjem Srpske liste ostaviti obezglavljen narod u najosetljivijem trenutku", navodi se u saopštenju.

Srpska lista poručila je "Radi Trajković ali i ostalim avetima prošlosti da će u narednom periodu zajedno sa državom i predsednikom Vučićem nastaviti beskompromisnu borbu za bolji život i sigurnost Srba na Kosmetu".

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMSrpska listaRada Trajković
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva