:

:

TV Most

clock

Jun 26, 2019   20:59

0

489

Srpska lista: Radi Trajković je bolje da ćuti

"Rada Trajković svojom navodnom zbunjenošću zapravo nastoji da zbuni Srbe na Kosovu i Metohiji, kojima je apsolutno jasno šta se dešava i odakle im opasnost preti, ali nekadašnju srpkinju sa Kosova i Metohije, a sada sa Savskog Venca, upravo i ljuti to što su stvari potpuno jasne", navodi Srpska lista u saopštenju.

Srpska lista navodi u saopštenju da je "Rada Trajković  navikla da operiše u mutnom, u situaciji u kojoj niko nikome ne veruje i u kojoj komšija zazire od komšije, jer to je atmosfera u kojoj ona i ljudi poput nje mogu da prave kombinacije i da sebi dižu cenu". 

"Srbi su na Kosovu i Metohiji apsolutno složni u rešenosti da se odupru zulumu Prištine kojem smo svedoci poslednjih nedelja, a Rada je, nesposobnošću da podrži svoj narod, još jednom pokazala ko je i kakva je", zaključuje se u saopštenju Srpske liste. 

Sarpska lista smatra da "ako nema šta da kaže ili ne želi da pomogne, bolje da ćuti i leškari na Savskom Vencu ili nekoj rivijeri, jer nama na Kosovu i Metohiji predstoji teška borba da preživimo i sačuvamo svoja prava i ljudsko dostojanstvo i ne treba da nam pomažu ni ona ni njeni šefovi, jer jasno je za koga rade i u čiju korist rade".

Izvor: TV Most, saopštenje

Srpska listaRada TrajkovićKiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva