Srpska lista: Srbi sa KiM nikada neće raditi protiv svoje države i naroda

:

:

TV Most

clock

April 18, 2019   18:46

0

129

Srpska lista: Srbi sa KiM nikada neće raditi protiv svoje države i naroda

Srpska lista najoštrije je osudila "organizovanu hajku i harangu protiv direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića, čija je krivica jedino u tome što je imao hrabrosti da javno osudi i raskrinka podlosti  Rade Trajković, predstavnice svih lažnih patriota u Srbiji".

"Rada Trajković, podržana desetinama botova, čitav dan napada Marka Đurića zbog izrečene istine, a istina je da je ona prištinskom pravosuđu klevetala i lažno optuživala Srbe sa Kosova i Metohije i državu Srbiju, i to nedvosmisleno potvrđuje dokument koji je danas javnosti predočio predsednik Srbije Aleksandar Vučić", navodi se u saopštenju Srpske liste.

Srpska lista smatra da "je Radi Trajković i pojedinim korisnicima društvenih mreža vrlina kada mrzite i prezirete sopstvenu državu, a greh kada stajete u njenu odbranu". 

Srpska lista pozvala je "direktora Đurića i predsednika Vučića da nastave da nepokolebljivo brane Srbiju i njen ugled i da se ne obaziru na bahatu manjinu koja bi da glorifikuje lažove a da veša, strelja i u gasne komore šalje one koji vole svoju državu". 

"Srbi sa Kosova i Metohije, a u njih ne ubrajamo Radu sa Savskog Venca, nikada se neće stideti Srbije i šurovati sa Albancima protiv sopstvene države i naroda, i to će gromoglasno poručiti i sutra u Beogradu na mitingu za budućnost Srbije", zaključuje se na kraju saopštenja.

Izvor: TV Most, saopštenje

Srpska listaTrajkovićĐurićVučić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva