:

:

TV Most

clock

Septembar 30, 2019   20:13

0

306

Srpska lista: Trajković lažima i uvredama privlači pažnju javnosti i zarađuje prljav novac

Srpska lista saopštila je da Rada Trajković, nastavljajući da lažima i uvredama, privlači pažnju javnosti te zarađuje prljav novac albanskih lobista.

Nazvavši Radu Trajković političkim lešinarem, Srpska lista navodi da je "tužno što u prelomnom trenutku za Srbe na Kosmetu i Srbiju uopšte, neki mediji daju prostor isluženim ljudima kojima je jedini cilj lično bogaćenje, pa makar u preko muka sopstvenog naroda".

"Dvogodišnja kampanja blaćenja Srpske liste nesumnjivo je naručena aktivnost od strane Albanaca i određenih centara moći sa ciljem kriminalizovanja severa Kosmeta, napada na časne i odgovorne Srbe i slabljenja srpskog naroda", navodi se u saopštenju SL.

Srpska lista ukazuje da je "potvrda poslušničkog mentaliteta Rade Trajković stigla danas kada članovi njene i Đilasove koalicije objavljuju spot ne na srpskom, već na albanskom jezikom, moleći Albance da ih podrže u borbi protiv srpskog naroda i države Srbije".

"Srpska lista i srpska javnost očekuju odgovore Rade Trajković, da li je stid što se cerakala pored Kušnera kada su novinari istraživali trgovinu organima otetih Srba? Da li oseća grižu savesti jer je stan na Savskom vencu kupila parama otetih od socijalno ugroženih Srba? Kada će svetu reći zašto je likovala kada je Oliver Ivanović bio u pritvoru, koga je pred svedocima nazivala zločincem?"

"Srpska lista će nastaviti da bude barjak koji okuplja Srbe na Kosmetu i bori se za njihova prava i sutra, i preksutra, i u godinama koje dolaze, a Rada Trajković je otići u svoj stan na Savskom vencu i čekati novu uplatu iz Prištine da pljuje po srpskom narodu i srpskoj državi", stoji na kraju saopštenja Srpske liste.

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMSrpska listaRada Trajković
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva