:

:

TV Most

clock

Jul 27, 2020   16:10

0

215

Srpska lista: Vučić i Đurić dokazani borci za srpski narod i nacionalne interese, Trajković podredila život borbi za svoj džep

Srpska lista ukazala je u saopštenju da je "rent-a-Rada Trajković čitav svoj život podredila borbi za svoj džep, pa makar to značilo da bude protiv naroda iz kog potiče ili protiv sopstvene države koja joj redovno isplaćuje penziju".

"Očigledno da je Rent-a-Rada pljuvanje i slabljenje sopstvene države podredila sopstvenom džepu i budućnosti", dodaje se u saopštenju.

Srpska lista ističe da će "srpski narod na Kosovu i Metohiji  uvek biti uz svoju državu i svoj pregovarački tim koji predvodi predsednik Aleksandar Vučić, uz koga je direktor Marko Đurić, kao dokazani borci za srpski narod i nacionalne interese".

"Najbolja razlika između Rent-a-Rade s jedne i Vučića i Đurića s druge strane ogleda se u tome što nju u Prištini dočekuju s crvenim tepihom, i ona se osmehuje na pomen "žute kuće" i srpskog stradanja, dok su u Prištini Vučić i Đurić viđeni kao najveći neprijatelji albanskih interesa", zaključuje se u saopštenju.

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMSrpska listaVučićĐurićTrajković
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva