:

:

TV Most

clock

Januar 18, 2020   19:48

0

185

Srpska lista: Zahtevamo da se gospođa Pešić najhitnije uhapsi i kazni u skladu sa zakonom

Besramni napadi Vesne Pešić i ostalih tzv. opozicionara, kojima se najdirektnije preti ubistvom predsedniku Aleksandru Vučiću, zahtevaju najhitniju reakciju nadležnih organa, ali i javnu osudu svih slobodnih građana pristojne Srbije koji žele da Srbija nastavi putem razvoja, saopštila je večeras Srpska lista.

"Ovakvo javno pozivanje na ubistvo je samo nastavak nasilničke politike koju promovišu Dragan Đilas, Boško Obradović i Vuk Jeremić, u nedostatku normalnog političkog programa koji bi ponudili građanima Srbije.

U prethodnom periodu smo imali napade na članove porodice Vučić, pa crtanje mete predsedniku Vučiću, i kada je sve to prošlo bez ikakve presude suda i osude javnosti, javila se i Vesna Pešić da mafijaškim terminom pošalje poruku kako treba pobediti Aleksandra Vučića i poraziti srpski narod.

Gospodo policajci, tužioci i sudije, građani Srbije, gde se nalazi kraj ovakvom opasnom i nasilničkom ponašanju, šta treba još da se desi pa da se oni koji prete predsedniku Srbije kazne?! Ko je od nas siguran u Srbiji danas, ako se bez ikakvih konsekvenci može ubistvom pretiti predsedniku Srbije? Zašto ćutiš Srbijo danas?

Srbi sa Kosova i Metohije sa gađenjem su danas čitali pretnju koja se upućuje Aleksandru Vučiću i svima koji slede njegovu politiku, svesni svega što je predsednik Vučić učinio i čini na zaštiti i ekonomskom jačanju našeg naroda. Zato najodlučnije zahtevamo da se gospođa Pešić najhitnije uhapsi i kazni u skladu sa zakonom. U zemlji u kojoj je nedavno ubijen premijer, ispred Vlade Srbije, ovakve pretnje moraju biti najoštrije sankcionisane", stoji u saopštenju Srpske liste.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Srpska listaAleksandar VučićpretnjeVesna PešićKiM

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva