:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Februar 03, 2021   14:43

0

229

Srpska lista započela predizbornu kampanju u Prilužju i Gracu

Srpska lista je danas zvanično počela predizbornu kampanju obilaskom sela Grace i Prilužje u opštini Vučitrn. 

Predsednik Srpske Liste Goran Rakić i potpredsednici Dalibor Jevtić i Igor Simić u Prulužju su  obišli stomatološku ordaniciju dr Jelene Mašić kojoj je Kancelarija za KiM pomogla u opremanju ordinacije. 

“Na izborima 14. februara biramo da li želimo ljude koji će da brane nacionalne interese ili one koji će da brane lične interese. Srpska lista ima ljude koji brane nacionalne interese i uz Srpsku listu je Vlada Republike Srbije, predsednik Aleksandar Vučić i direktor Kancelarije za KIM Petar Petković. Zato 14. februara svi zajedno, jedinsteveno i složno kao što smo do sada radili, pokažimo svima da želimo da ostanemo i opstanemo na ovim prostorima”, rekao je Goran Rakić.

Predstavnici Srpske liste u selu Grace posetili su osmočlanu porodicu Mihajlović, čija je kuća izgorela u požaru i najavili izgradnju nove kuće.

“Srpska lista kao politička partija, i mi politički predstavnici Srba, imamo obavezu da sve uradimo kako bi podržali život. Za nas je život važniji od bilo kakve politike. Uzimajući u obzir pandemiju koja još uvek traje, danas i sutra i narednih dana kao što to činimo prethodnih meseci, bićemo tamo gde makar jedan Srbin živi, i to je naša obaveza. Za nas opstanak i povratak imaju podjednaku važnost”, rekao je Jevtić.

Predsednik Srpske liste je kazao da je Ministarstvo lokalne samouprave izdvojilo milion evra pomoći ugroženim porodicama, nakon poplava koje su nedavno zadesile Kosovo.

Vanredni parlamentarni izbori se na Kosovu i Metohiji održavaju 14. februara.

Izvor: TV Most

Srpska listapredizborna kampanjaGoran RakićIgor SimićDalibor JevtićPrilužjeGrace

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva