:

:

TV Most

clock

Januar 25, 2021   15:29

0

25

Stalna delegacija Srbije na Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope

Stalna delegacija Srbije pri Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope (SE) započela je danas svoje učešće na prvom delu redovnog zasedanja za 2021. godinu, koje se održava od 25. do 28. januara.

Parlamentarna skupština Saveta Evrope na početku zasedanja verifikovala je mandate članovima naše delegacije, na čijem čelu se nalazi predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić, navodi se u saopštenju parlamenta.

Tokom četiri dana zasedanja poslanicima će se, osim generalnog sekretara SE Marije Pejčinović Burić, obratiti i ministar spoljnih poslova Nemačke Haiko Mas, koji predsedava Komitetom ministara Saveta Evrope, i evropski komesar za pravosuđe Didije Rejnders.

Osim redovnih tema, na dnevnom redu će se naći i debata o vakcinama protiv korona virusa, a delegacijama će se tim povodom obratiti generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Gebrejesus.

Zbog epidemioloških razloga januarsko zasedanje Parlamentarne skupštine Saveta Evrope organizovano je u hibridnom formatu, odnosno, delegacijama je ostavljena mogućnost da otputuju u Strazbur i fizički prisustvuju zasedanju ili da učestvuju putem video-konferencijske veze.

Stalna delegacija Srbije, kao i većina delegacija, učestvovaće na ovom zasedanju putem video konferencije.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?