Stefanović: Đilas se bavi političarenjem u ovo vreme

:

:

TV Most

clock

Mart 28, 2020   19:24

0

24

Stefanović: Đilas se bavi političarenjem u ovo vreme

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović ocenio je da otvoreno pismo lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa u kome kritkuje poteze vlasti predstavlja još jednu potvrdu da se Đilas bavi političarenjem dok cela Srbija na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem pokušava da se izbori sa širenjem koronavirusa.

 

Stefanović dodaje da Đilas nastavlja svoju kampanju bojkota brige za sopstvenu zemlju i solidarnosti sa sopstvenim narodom.

“Bez trunke morala svakodnevno napada svaku meru koju država donosi u borbi protiv ove pošasti, a svaku od tih mera donosi u dogovoru sa strukom, i činjenično", ukazao je Stefanović, saopštio je SNS.

On je naveo da dok se lekari, medicinske sestre, tehničari, policajci, vojnici, radnici i svi u zemlji na čelu sa Vučićem danonoćno ne štede i daju sve od sebe kako bi Srbija dobila i ovu bitku, Đilas i slični pijuckaju espreso i bave se strančarenjem.

Stefanović je rekao i da je Đilas opet general posle bitke koji i danas priča priče kako bi on lekarima i medicinskim sestrama dao hiljade i hiljade evra plate, a nikako da objasni kako ništa od toga nije sproveo u delo za 12 godina koliko im je stranka bila na vlasti i odlučivala kako će ljudi u Srbiji živeti.

“Makar da su tim istim sestrama i lekarima sagradili neki klinički centar. A kamo sreće da je uložio barem delić novca koji je zaradio u zdravstvo”, izjavio je Stefanović.

Kako je izjavio, narod u Srbiji imao je priliku da gleda kako im, u vreme kada je Đilas upravljao, gase fabrike, ostavljaju ih na ulici bez posla, premlaćuju, bacaju suzavac zbog javnog okupljanja...

“Đilas i drugari su naravno imali priliku da gledaju kako im se uvećavaju milioni na računima”, izjavio je Stefanović.

Dodao je da Srbija danas funkcioniše zahvaljujući ljudima kojima je Vlada Aleksandra Vučića poboljšala kvalitet života, povećala plate i obezbedila radna mesta.

"Dobiće Srbija i njen narod i ovu bitku, a razume dobro Srbija šta Đilas priča i čuje kako sve češće preuzima retoriku Boška Obradovića najavljujući kako će biti i tužilac i sudija i sve drugo kad ovo prođe”, izjavio je on i dodao da je narodu jasno da je Đilas spreman da bojkotuje i sopstveni narod i zemlju, sve samo da se dočepa fotelje, ali ga narod neće.

Izvor: T a n j u g

Nebojša StefanovićDragan Đilas
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva