:

:

TV Most

clock

Jul 28, 2020   11:09

0

198

Stefanović: Gube u pokušaju da nas zavade sa EU i Rusijom

Potpredsednik Vlade Srbije i član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović poručio je danas pojedinim liderima opozicije da nisu zreli za upravljanje Srbijom.

"Bahatost, upad u državne institucije, pretnje sudijama i tužiocima, i svim drugim građanima koji ne misle kao oni i sve ostale bestijalnosti koje su spremni da urade samo zbog vlasti pokazuju da nisu zreli za upravljanje Srbijom", napisao je on u autorskom tekstu u Večernjim novostima, u kome apostrofira Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Mlađena Đorđevića.

Kako je dodao, takva opozicija nije zrela da na bilo koji način pokaže građanima da makar mali deo njih treba da joj ukaže poverenje.

"I ne treba da gube vreme pokušavajući da nas zavade ni sa EU, ni sa Rusijom. Oni to svakako ne mogu niti imaju kapaciteta da to učine", napisao je Stefanović.

Dodao je i da bi delu opozicionih lidera bilo bolje da razmisle kakve poruke upućuju građanima Srbije.

"Zašto ih dele svakoga dana i zašto pokušavaju da naprave atmosferu haosa, u kojoj Srbija ne može ništa dobro da dobije", zaključio je on.

Dodao je i da je Đilas "isturio" Boška Obradovića i Mlađena Đorđevića u pokušaju da naruše odnose između Rusije i Srbije, ruskog i srpskog naroda ili makar između izvršnih vlasti.

"Ali podsetiću svu trojicu da Vladimir Putin nije dodelio orden nijednom od njih, već Aleksandru Vučiću, dobro vodivši računa ko je onaj s kim ima partnerske odnose, i ko poštuje pre svega svoju zemlju", navodi se u autorskom tekstu.

On je podsetio i na tuče malinara i policije 2011. godine i ocenio da je to demokratija u vreme vladavine Dragana Đilasa, Borisa Tadića, Borka Stefanovića i Vuka Jeremića.

Kako je ocenio, mediji pod Đilasovom kontrolom nemaju ni reči o ubistvu Ranka Panića na demostracijama 2008. godine.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva