:

:

TV Most

clock

Jun 27, 2019   11:16

0

256

Stefanović i Čuprijan otkrili spomen-ploču u Prokuplju

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i zamenik ministra za vanredne situacije Ruske Federacije Aleksandar Čuprijan otkrili su u Prokuplju spomen-ploču u znak sećanja na mobilnu bolnicu Ministarstva za vanredne situacije Ruske Federacije koja je tu bila stacionirana za vreme NATO agresije 1999. godine.

 

Nebojša Stefanović se zahvalio Aleksandaru Čuprijanu, ali i našem narodu koji ume da ceni i da se seti svih onih koji su nam pomagali.
"Ova spomen-ploča ima veliki značaj i hoću da se zahvalim gospodinu Čuprijanu i svim ljudima iz Ministarstva za vanredne situacije Ruske Federacije koji su godinama sa nama, koji su naš strateški partner i sa kojima zajedno čuvamo živote građana Republike Srbije", rekao je Stefanović.

Čuprijan je podsetio da je Rusija uvek i u najtežim trenucima bila prijatelj našoj zemlji spreman da uvek pruži ruku pomoći.


"Hvala vam za ove divne i tople reči koje su ispisane na ovoj memorijalnoj tabli i neka nas sve čuva gospod bog" rekao je Čuprijan.

Stefanović i Čuprijan su nakon otkrivanja spomen-ploče obišli mobilnu bolnicu koja je stacionirana kod Doma zdravlja u Prokuplju.

Izvor: RTS

RusijaStefanovićČuprijanspomen-ploča
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva