:

:

TV Most

clock

Mart 21, 2019   12:02

0

230

Stefanović: Nastavljamo sa modernizacijom policije

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović otvorio je danas novu zgradu Policijske stanice u Aleksandrovcu, gde je poručio da će MUP nastaviti sa modernizacijom policije i najavio da će stanica u tom gradu, ali i Policijska uprava u Kruševcu dobiti pojačanje i u ljudstvu.

Nova policijska stanica u Aleksandrovcu ima 715 kvadrata i trebalo bi da doprinese efikasnijem radu policijskih službenika i omogući građanima da poslove koje obavljaju u policiji, završe na najbolji način.

Stefanović je istakao da će MUP nastaviti dalju sa izgradnjom novih policijskih stanica, renoviranjem postojećih, kao i opremanjem savremenim uređajima i tehnikom.

"Ponosan sam što pored vozila, uniformi, boljih plata, imamo priliku i da otvaramo nove zgrade sa savremenom opremom. Ove godine završićemo objekte u nekoliko gradova, a u narednoj godini nastavićemo ovim tempom, jer hoćemo da naše kolege rade u najboljim uslovima, a da građani, kada dođu u svoje policijske stanice, budu ponosni kako su uređene", rekao je Stefanović, a navedeno je u saopštenju MUP-a.

Ministar je pohvalio rezultate koje su ostvarili policijski službenici u Aleksandrovcu i Policijskoj upravi Kruševac i najavio da će dobiti i pojačanje u ljudstvu.

Tako će za par meseci policijska stanica Aleksandrovac dobiti četvoro novih kolega, dok će na teritoriji Policijske uprave Kruševac od leta početi da radi 32 policajca.

"Hoćemo da podmladimo kadar, da uložimo u ljude koji ovde počinju da prave prve policijske korake. Hoćemo da od starijih i iskusnijih kolega nauče kako se postižu dobri rezultati", rekao je Stefanović.

On je zahvalio policijskim službenicima koji svakodnevno, rizikujući svoje živote, rade jedan od najtežih i najsloženijih poslova u Srbiji.

"Zahvaljujući radu, požrtvovanosti i zalaganju policijskih službenika imamo dobre rezultate. Očekujem od njih da u novim uslovima pruže još više i da ljudi koji žive ne samo u Aleksandrovcu, već širom Srbije mogu da kažu da su ponosni na svoju policiju", zaključio je Stefanović.

Ministar je tokom posete stanici u Aleksandrovcu razgovarao sa policijskim službenicima o problemima sa kojima se suočavaju u radu, ostvarenim rezultatima, ali i tome kako da se njihov rad unapredi i bude bolji i efikasniji, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Танјуг

Stefanovićpolicijaunapređenje
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva