:

:

TV Most

clock

Decembar 02, 2019   19:21

0

66

Stefanović: Potrebno je samo da Vučić zatraži moju ostavku

Ministar unutrašnjih poslova i član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stafanović ponovio je da je Aleksandru Vučiću potrebno samo da zatraži njegovu ostavku i da će je imati u najkraćem roku, kao i što može da ga smeni.

Nebojša Stefanović je u pisanoj izjavi, koju je preneo SNS, naveo da u "moru laži Boško Obradović i njegov mentor Dragan Đilas" više nisu u stanju ni da se opredele da li je Vučićev najbliži saradnik ili vodi rat protiv njega.

Stefanović je rekao da je Obradović deo "kriminalne organizacije Dragana Đilasa koja je odgovorna za višemilionske pljačke RTS-a, Telekoma Srbije i mnogih drugih preduzeća u periodu od 2004. do 2012. godine".

Kako je ranije saopštio pokret Dveri, Obradović je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da "Stefanović u ovom trenutku predstavlja državu u državi i da, koristeći sve svoje moćne funkcije, trguje uticajem".

"'Stefanovićev klan' u Beogradu uopšte nije naivan i na različitim poslovima obrće milione", rekao je Obradović i dodao da se "taj klan bavi trgovinom oružjem, zidanjem zgrada i trgovinom nekretninama u Beogradu, kao i luksuznim restoranima, apartmanima i hotelima", prenele su Dveri.

Izvor: RTS

StefanovićVučić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva