:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Avgust 02, 2019   10:25

0

108

Stefanović: Povećano interesovanje obaveštajnih struktura za Vučićevu decu

Zabrinjava povećano interesovanje određenih lica i pojedinih obaveštajnih struktura za decu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, izjavio je danas potpredsednik vlade i ministar policije Nebojša Stefanović i poručio da će nadležne službe sprečiti da bilo ko ugrozi njihovu bezbednost.

 

"Borimo se da nijedno dete u Srbiji ne sme da bude predmet bilo čije obrade i nadzora ili bilo kakve loše namere, a ne daj Bože da im se učini neko zlo", poručio je Stefanović odgovarajući na pitanja novinara.

Kako kaže, i deca predsednika Srbije imaju pravo da zadovoljno, srećno i normalno žive i da im niko ne preti i ne ugrožava njihovu bezbednost.

"Nadležne službe će raditi sve što mogu da spreče da bilo ko ugrozi njihovu bezbednost ili da smatra da je dozvoljeno da se obračunavaju sa bilo kojim detetom u našoj zemlji. Hoću da svi znaju u Srbiji da posebnu pažnju posvećujemo deci i njihovoj bezbednosti u školama i u saobraćaju i na internetu... A, što se tiče dece predsednika vodićemo računa da niko ne pomisli da ugrozi njihovu bezbednost ili da na bilo koji način vrši opservaciju njihovog svakodnevnog života, jer se radi o deci", naglasio je ministar.

Stefanović je tim osobama poručio da se "manu tih aktivnosti i da će državni aparat umeti na to da odgovori".

Izvor: RTV,T a n j u g

VučićdecapraćenjeStefanović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva