:

:

TV Most

clock

Jun 09, 2020   16:26

0

192

Stefanović sa studentima bezbednosti o saradnji

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je sa polaznicima 9. klase Visokih studija bezbednosti i odbrane koji su posetili Ministarstvo unutrašnjih poslova

Stefanović je istakao da bez sadejstva svih bezbednosnih službi, njihovog zajedničkog rada, razmene informacija i postupanja u najboljem interesu građana, nije moguće uspostaviti dobar sistem bezbednosti.

On je ocenio da je saradnja svih srpskih službi bezbednosti, Ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstva odbrane i Bezbednosno-informativne agencije, intenzivna i čvrsta, saopštio je MUP.

Prema njegovim rečima, bezbednost u širem smislu podrazumeva i finansijsko-ekonomsku stabilnost, jer samo zemlja koja ekonomski napreduje ima mogućnost da gradi i jača sistem bezbednosti.

Pomoćnik ministra i načelnik Sektora za ljudske resurse Katarina Tomašević upoznala je polaznike 9. klase sa organizacijom Ministarstva unutrašnjih poslova kroz predavanje na temu „Organizacija, zadaci i pravci razvoja MUP-a".

Tokom posete Ministarstvu unutrašnjih poslova, polaznici Visokih studija bezbednosti i odbrane obišli su i Sektor za analitiku, telekomunikacione i informacione tehnologije i Jedinicu za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata MUP-a.

Izvor: RTS

StefanovićMUPstudentiVisoke studije bezbednosti i odbrane
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva