:

:

TV Most

clock

Oktobar 14, 2020   21:09

0

171

Stefanović: Tvrdnje Trifunovića opasne, kriminalizacija Vučića

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je večeras da su "skandalozne tvrdnje" funcionera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na neki način učestvovao u ubistvu Olivera Ivanovića, opasne i da predstavljaju pokušaj kriminalizacije Vučića, na štetu Srbije.

Stefanović je istakao da takve tvrdnje o predsedniku Srbije nisu opasne zato što ih je izneo čovek "koga građani Srbije i te kako znaju po različitim sklonostima i po podršci koja je zaista marginalna", već zbog toga što je, kako je naveo, poznato da je on glasnogovornik Dragana Ðilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića i raznih tajkuna, koji konstantno pokušavaju da kriminalizuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i na takav način nanesu štetu našoj zemlji.

"Ovakvo ponašanje predstavnika Ðilasove koalicije samo pokazuje koliko su spremni daleko da idu i koliko su beskrupulozni u svom pokušaju da se ponovo dočepaju fotelje i državne kase", naveo je Stefanović u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

On je izrazio uverenje da građani Srbije to dobro prepoznaju, baš kao što prepoznaju i borbu predsednika Aleksandra Vučića za normalnu Srbiju.

Izvor: Танјуг

StefanovićTrifunovićVučićubistvo Olivera Ivanovića
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva