:

:

TV Most

Foto: StarSport

clock

Mart 03, 2022   13:15

0

89

Stevanović selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije

Poznati trener Goran Stevanović novi je selektor mlade reprezentacije (U21), saopšteno je danas iz Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

 

Kako se navodi, ugovor sa Stevanovićem potpisan je do juna 2023. godine.

Dosadašnji vršilac dužnosti Aleksandar Rogić ostaje na mestu selektora reprezentacije do 20 godina.

Stevanović nije krio zadovoljstvo povratkom u svoju kuću, jer je svojevremeno bio pomoćnik selektora A selekcije Ilije Petkovića.

"Rad u mladoj reprezentaciji je specifičan, to su igrači koji bi u perspektivi trebalo da budu oslonac A reprezentacije, samim tim odgovornost je velika i hvala Fudbalskom savezu na poverenju. Dolazim vrlo motivisan, nadam se da ćemo u kratkom periodu uspeti da napravimo nešto što će predstavljati čvrst temelj za budućnost. U saradnji sa direktorom Nikolom Lazetićem ići ćemo ka tome da napravimo dobru i kvalitetnu bazu", rekao je Stevanović.

Stevanović je bivši igrač Partizana, zatim internacionalac u Portugalu i Španiji, a po završetku karijere posvetio se trenerskom pozivu.

Bio je prvi pomoćnik selektora A reprezentacije, tada Srbije i Crne Gore, koja je izborila plasman na prvenstvo sveta u Nemačkoj 2006. godine.

Bio je i trener Partizana, ali i selektor Gane i Omana.

Debitovaće protiv Severne Makedonije 24. marta na stadionu Voždovca (17.00), a pet dana kasnije na stadionu TSC-a u Bačkoj Topoli sledi duel sa Jermenijom (16.00).

Izvor: T a n j u g

Goran StevanovićFSSmlada reprezentacija Srbijefudbalselektor

Sport

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva