:

:

TV Most

clock

Novembar 21, 2020   12:37

0

64

Stupanje na snagu novih mera u opštini Leposavić

Opštinski štab za vanredne situacije u Leposaviću izdao je saopštenje povodom stupanja na snagu novih mera u cilju sprečavanja širenja virusa korona.

Obaveštavaju se stanovnici opštine Leposavić da su usled pogoršanja epidemiološke situacije na teritoriji opštine Leposavić izazvane virusom korona, od juče 20. 11. 2020. godine u 18:00ͪ  stupile na snagu nove mere donete od strane nadležnih institucija, a u cilju sprečavanja širenja i suzbijanja KOVID-19 virusa i to:

- Ograničava se rad svih ugostiteljskih objekata, trgovinskih i drugih radnji na teritoriji opštine Leposavić u periodu od 19:00ͪ  do 05:00ͪ . Od ove mere izuzete su benzinske stanice (pumpe) i apoteke.

- U periodu kada je dozvoljen rad gore pomenutim trgovinskim radnjama i ugostiteljskim objektima, apeluje se na vlasnike istih da poštuju mere zaštite koje su na snazi, odnosno da osoblje i radnici nose zaštitnu opremu (maske), kao i da dezinfekciona sredstva u svakom trenutku budu dostupna korisnicima usluga. 

- Nije dozvoljeno kretanje građanima opštine Leposavić  u periodu od 19:00ͪ  do 05:00ͪ .

Apelujemo na građane naše opštine da se striktno pridržavaju uputstava i  mera donetih od strane nadležnih institucija, da pokažemo ličnu i društvenu odgovornost, solidarnost i jedinstvo, a sve u cilju zaštite zdravlja i dobrobiti svih nas.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Leposavićkoronavirusmere
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?