:

:

TV Most

clock

Januar 22, 2021   20:01

0

62

Stupile na snagu nove mere na teritoriji opštine Leposavić

Opštinski štab za vanredne situacije obavestio je stanovnike opštine Leposavić da je na osnovu propisanih mera na suzbijanju pojave i širenja virusa korona, a na osnovu ovonedeljnog preseka stanja došlo do poboljšanja epidemiološke situacije na teritoriji opštine Leposavić izazvane virusom korona, pa su u skladu sa tim od danas stupile na snagu nove mere donete od strane nadležnih institucija.

 

Ograničava se rad svih ugostiteljskih objekata, trgovinskih i drugih radnji na teritoriji opštine Leposavić  u periodu od 22:00ͪ  do 05:00ͪ . Od ove mere izuzete su benzinske stanice (pumpe) i apoteke.

U periodu kada je dozvoljen rad gore pomenutim trgovinskim radnjama i ugostiteljskim objektima, apeluje se na vlasnike istih da poštuju mere zaštite koje su na snazi, odnosno da osoblje i radnici nose zaštitnu opremu (maske), kao i da dezinfekciona sredstva u svakom trenutku budu dostupna korisnicima usluga. 

Apeluje se na stanovnike opštine Leposavić, bez obzira na poboljšanu epidemiološku situaciju, da se striktno pridržavaju uputstava i  mera donetih od strane nadležnih institucija, da se pokaže lična i društvena odgovornost, solidarnost i jedinstvo, a sve u cilju zaštite zdravlja.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Leposavićkoronavirus
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?